loading.gif
mobile-banner-bg

Sultangazi’de Gönüllere Misafir Olduk

Sultangazi’de Gönüllere Misafir Olduk
16 Nisan 2022 - Cumartesi

İftarda Sultangazili bir ailenin gönül sofrasına misafir olan İl Başkanımız Kabaktepe, daha sonra teravih namazını kılıp AK Nokta’yı ziyaret etti.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe Sultangazi’de bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu. İl Kadın Kolları Başkanımız Rabia İlhan’ın da eşlik ettiği programda aileyle bir araya gelip sohbet etti.

İl Başkanımız Kabaktepe, iftarın ardından teravih namazını da Sultangazi’de kıldı. Namaz sonrası cami cemaatiyle tek tek selamlaşıp birlikte çay içti. Belediyemizin çorba ikram aracında vatandaşlarımıza çorba ikram etti. Akabinde de AK Nokta’yı ziyaret eden İl Başkanımız Kabaktepe, teşkilat mensuplarımızla bir araya geldi. Çalışmaları yakından inceleyen İl Başkanımız Kabaktepe, AK Nokta’da vatandaşlarımızla buluştu. Onlarla görüşüp sohbet etti. Çocuklara balon ve çikolata ikram etti. Cadde üstünde hizmet veren Türk Kızılayı çadırındaki gönüllerle de selamlaştı.

İl Başkanımız Kabaktepe’ye, Sultangazi İlçe Başkanımız Süleyman Yiğitoğlu ve Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun da eşlik etti.