loading.gif
mobile-banner-bg

Sultangazi Ve Başakşehir İlçe Danışma Meclislerimizi Gerçekleştirdik

Sultangazi Ve Başakşehir İlçe Danışma Meclislerimizi Gerçekleştirdik
01 Mart 2022 - Salı

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepenin katılımıyla Sultangazi ve Başakşehir İlçe Danışman Meclislerimizi gerçekleştirdik.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe'nin katılımıyla Sultangazi ve Başakşehir İlçe Danışman Meclislerimizi gerçekleştirdik.

İlçe Danışma Meclisi toplantılarımıza İl Başkan Yardımcılarımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. 

ESER VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİMİZİ DAHA ETKİN ANLATMALIYIZ

Toplantılarda yaptığı konuşmada 2023 ve 2024 seçimlerinin önemine dikkat çeken İl Başkanımız Kabaktepe, Belediyelerimizin faaliyetlerini vatandaşlarımıza tek tek anlatmalıyız. 2019 yerel seçimlerinden bu yana yaklaşık 3 yıllık süre zarfında belediyelerimizin hayata geçirdiği projeler hakkında vatandaşlarımızı daha fazla bilgilendirmeliyiz. İlçe belediyelerinden kat be kat daha fazla bütçeye sahip olan İBB'den bile daha fazla hizmet, proje yapıyor bizim belediyelerimiz. Milletimiz bunları bilmeli. Yalan ve algı şovuna karşı, eser ve hizmet belediyeciliğimizin tanıtımını daha etkin yapmalıyız. dedi.